Levendulaolaj

Papkeri termékek Banner_egysoros

Megnézem, hogy készülkét üvegMegrendelem_olaj

Deutsch | English

A levendulaolaj rövid leírása


A Szent Adalbert Bencés Plébánia kertjében több mint 10 éve érleli a nyári nap a csodálatos levendulát. E papkerti kézműves termék különlegessége abban rejlik, hogy vegyszerezés nélkül termesztjük, az egyházközség tagjainak gondos munkájával takarítjuk be és állítjuk elő. Ennek köszönhető, hogy egy kiváló minőségű olajat nyújthatunk át Önnek.

attention-98513_640

Ne engedje magát becsapni az olcsó, szintetikusan előállított illatszerekkel.
Vásároljon tőlünk, megbízható forrásból darabonként akár 500 forinttal olcsóbban!

A termék tulajdonságai


Kiszerelés Fényvédő, barna színű cseppentőfejes üvegben, fekete vagy fehér garanciazáras kupakkal
Térfogat 10 ml. Nagyobb mennyiségben min. 1/2 literes üvegben
Tartalma 100%-os olaj
Előállítás Vízgőzös desztillációval
Alapanyag Angol és francia típusú levendulacserje virágzata és levélzete
Ára 1,000,- Ft/db. (3,5 EUR)
900,.- Ft/db (3 EUR) interneten rendelve

Viszonteladóknak: 800,- Ft/db + csomagolási és szállítási díj

Extra 100 db megrendelés esetén a megrendelő kívánságára egyedi címkét készítünk az üvegre
Kedvezmény Min. 1 liter vásárlás esetén 3% kedvezmény
Alkalmazás A levendulaolaj csak külsőleg alkalmazható (lásd alább a tájékoztatót!)
Felhasználható A felbontástól számított 1 éven belül
Címke magyar, német nyelven és igény szerint más nyelveken

Vásárlási tájékoztató


Amennyiben termékünk elnyerte az Ön tetszését és szívesen kipróbálná jótékony hatását, kérjük, hogy alábbi e-mail-en keresztül küldje el megrendelését vagy hívja munkatársunkat. Kérését postai utánvétellel, vagy banki átutalással tudjuk teljesíteni. Kérjük, megrendelésében adja meg nevét, pontos címét, telefonszámát, hogy értesíteni tudjuk Önt megrendelésének kézhezvételéről, valamint a termékre vonatkozóan a darabszámot és extra kívánságait. Igyekszünk a kedvében járni!

Ha erre jár, a terméket személyesen is átveheti a plébánia címén:

Munkatársunk: Horváthné Volf Mónika
Telefonszám: +36 (30) 479 8770

Címünk: Szent Adalbert Plébánia Mutasd a térképen!
8438 Veszprémvarsány, Kossuth u. 51.

A plébánia bankszámlaszáma: 59300302–10000489
Számlavezető bank: Nyugat Takarék Szövetkezet

Élvezze a csodálatos levendulát!


A kiváló minőségű, de gyógyszernek nem minősülő papkerti levendulaolajat az alábbi felhasználásra javasoljuk (Használat csak saját felelősségre!)


Ha már eltöltött egy hátfájós délutánt a kertben csak egy levendulás fürdőt kell vennie, hogy megnyugtassa izomfájdalmait. Cseppentsen egy pár csepp levendulaolajat a fürdőbe.

A levendula az egyik legértékesebb olajok közé tartozik a pattanások kezelése szempontjából, segít újra egyensúlyba hozni a túlzott faggyútermelést, csökkenti a hegesedést. Adjunk hozzá néhány csepp levendulaolajat egy sima krémhez és használjuk, mint egy hidratáló vagy tisztítószert.

Francia laboratóriumi vizsgálatok a 20. század elején kimutatták, hogy a levendula erőteljesen antibakteriális hatású. Citromfűvel kombinálva vírusellenes hatása klinikailag is tesztelt.

Öt percig hűtjük az égett területet hideg, folyó vízzel, majd óvatosan levendulaolajat helyezzünk a sérült felületre. A fájdalomcsillapítás szinte azonnali, és égés általában hegesedés nélkül begyógyul.

Alkalmazzunk levendula olajat a fájdalom ellen, megelőzi a bakteriális fertőzést és segíti a heg nélküli gyógyulást. A seb kitisztul.

Melegítsen egy üveg levendula olajat forró vízben egy-két percig, majd finoman masszírozzon néhány cseppet a bőrbe a fül és a torok körül. Csecsemőknek és kisgyermekeknek adjunk hozzá 2-3 csepp felmelegített olajhoz egy kevés olívaolajat és masszírozzunk hasonlóan.

Tegyünk néhány csepp levendulaolajat egy bázisolajba (olívaolaj, kókuszolaj stb.) és dörzsöljük közvetlenül a viszkető száraz bőrre.

Adjunk hozzá 5 csepp levendulaolajat a forró lábfürdőhöz és pihenjünk, miközben a lábunkat áztatjuk benne. A talpakon az ember különösen érzékeny, a levendula nagyon gyorsan a véráramba jut, ezért élénkítő és nyugtató hatással van a testre.

Láz esetén a hűtőfürdő alkalmazásakor csepegtessünk a vízbe néhány csepp levendulaolajat. A módszer hatásos felnőtteknél is.

Készítsd el saját „repülősódat” -tengeri só, levendulaolaj, borsmenta olaj és bazsalikom olaj keverékéből.

A levendula desztillált vizét (Levendulavíz) permetezve az arcra és a halántékra frissítő és megnyugtató hatású. Alternatív megoldásként jeges hideg vízbe mártott borogató kendőre csepegtessünk néhány csepp levendulaolajat, vagy alkalmazzuk a homlok, halánték, tarkó, és a nyak masszírozására.

Idős pszichiátriai betegek esetében kimutatták, hogy jobban alszanak, és éberebbek a nap folyamán azok a betegek akiknek kórtermében levendulaolajat használtak altató és egyéb gyógyszerek helyett. Annak érdekében, hogy tudjunk aludni 3 vagy 4 csepp levendulaolajat cseppentsünk a párnánkra. Kisgyermekek esetében masszírozzunk a hátukra 1 csepp levendulaolajat vagy az esti fürdőzésnél a kádjukba cseppentsünk néhány cseppet.

Keverjük a levendulaolajat, rozmaringgal és zsályával, dörzsöljük a halántékunkba és csuklónkra. Csökkenti a fáradságot és segít megőrizni a figyelmünket a végtelennek tűnő órák alatt.

Masszírozzunk néhány csepp levendulaolajat az alhasi tájékra vagy alkalmazzunk levendula olajos meleg borogatást.

Ezek a bosszantó kis rovarok mind utálják a levendula illatát. Annak megakadályozása érdekében, hogy a bogarak megcsípjenek, kenjük be magunkat egy kis levendula vízzel mielőtt a szabadba mennének, vagy az ágyba 3-4 csepp levendulaolajat csöppentve védjük magunkat ezektől a bosszantó rovaroktól. Csepegtessünk néhány csepp olajat egy csészealjba az ablak előtt, ami szintén meggátolja a rovarok házba jutását. A rovarcsípésbe dörzsölt néhány csepp olaj csökkenti a viszketést, gyulladást. A molyok ellen helyezzünk levendulavirágot a szekrényünkbe, szükség esetén cseppentsünk rá levendulaolajat.

lavendeloel-wirkung